Forbered din hunds hjemkomst

Når du har adopteret en hund, eller valgt at være plejefamilie for en, og skal have ventetiden til at gå, indtil hunden endelig kommer hjem til dig, er der en masse du kan (og bør) gøre for at forberede din hunds hjemkomst. NHDK har sammensat en række krav og anbefalinger til vores adoptanter og plejefamilier. Disse krav og anbefalinger er ikke noget vi har fundet på, for at gøre det besværligt for dig som adoptant/plejefamilie, men udelukkende for at passe så godt som muligt på vores hunde – din nye bedste ven.
Vores krav og anbefalinger er baseret på en solid erfaring, med alle de hunde vi har formidlet fra Portugal.

Klik på overskrifterne eller billederne for at læse mere – eller download det hele som en PDF (also available in English).

Krav

De krav der stilles fra NHDK’s side, handler udelukkende om din hunds forhåbentlig rolige udvikling og sikkerhed, i de første tre måneder.

Anbefalinger

Nedenfor en række anbefalinger og gode tips, den eneste grund til at GPS’en ikke er et krav, er at vi ikke kan tillade os at pålægge vores adoptanter og plejefamilier yderligere udgifter (abonnement på GPS-servicen), den bør så absolut ses som et “krav”, selv om den ikke er det…

“Anybody who doesn’t know what soap tastes like never washed a dog.”

– Franklin P. Jones
Rul til toppen