Legetøj

Det er svært ikke at købe sig fattig i bamser, bolde, og andre sjove ting, når man forbereder at en ny hund skal flytte ind. Men mange af de ting vi mennesker synes er gode, sjove og dejlige til vores hunde, kender din nye hund sikkert slet ikke, og kan synes det er noget farligt noget.

Ja, der blev indkøbt i overflod før NHDK-modellen flyttede hjem, men alt var gemt væk før hun ankom – blæksprutten fik hun faktisk først et års tid efter hun var flyttet hjem.

Derfor kan det være ret overvældende for en hund at flytte ind i et nyt og fremmed hjem, med et eller flere mennesker, som synes det er den bedste idé at tilbyde den noget (i overflod), som i virkeligheden er ret sært for den. Undlad derfor at drukne din hund i legesager, introducer en enkelt ting ad gangen, aflæs hunden, synes den det er interessant eller vil den bare væk.

I stedet for masser af legesager, sørg for at have nogle gode, solide kødben som din hund kan hygge sig med, og som du kan bruge som afledning, hvis der tygges i noget som ikke er egnet til hundetænder.

For hvad er egentlig forskellen på en sofapude, et barns legetøj og en bamse til din hund…

Her hygger pigerne sig med bøffelhorn.

“Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.”

– Roger Caras
Rul til toppen