Stay selen fra Trixie

Hunden skal i de første tre måneder efter hjemkomst, bære en tætsiddende sele, som den ikke kan komme ud af, når den er uden for din bolig.

Hunde kan på imponerende vis, undslippe de fleste seler, enten fordi de ikke sidder godt nok på kroppen, eller fordi de er indstillet for løst – remmene på en sele, og et halsbånd skal sidde helt tæt til hunden, der skal kun kunne komme to fingre ind under remmen (fingrene skal være ved siden af hinanden, ikke ovenpå hinanden).

NHDK har vurderet at den sele som er den absolut mest sikre, er Stay selen fra Trixie.

Denne hundesele er specielt egnet til hunde, der vil gøre alt for at stikke af, det er ganske enkelt ikke muligt for hunden, hverken at vride sig, eller bakke ud af denne sele.
Selen har 3 bælter, der alle kan indstilles til hundens præcise størrelse, en om halsen, en om brystkassen og en i taljen.

Selen er nem at indstille, og er virkelig behagelig for hunden, da den grundet indstillingsmulighederne kan tilpasses hundens krop, derudover er selen vatteret med dejlig blødt neopren på indersiden.

Når selen først er indstillet til hunden, er den virkelig nem at give på.

Du kan selv bestille en Stay sele på internettet, men da de fra producentens side er en bestillingsvare i alle webbutikker i Danmark, er der rigtig lang leveringstid, og størrelser er ofte total udsolgte. NHDK har indgået et samarbejde med webshoppen Smartdog, de sørger for at bestille et mindre lager hjem en måneds tid før hver af vores hjemkomster, dem køber vi, og har dem med til vores hjemkomster. Adoptanter og plejefamilier kan derfor vælge at købe en Stay sele af os, til normal webpris.

Hvis du fravælger at købe en Stay sele, skal du sørge for at købe en tilsvarende sele, som hunden IKKE kan komme ud af. Det kan dog være en vanskelig opgave, når du ikke har hunden til at prøve selen på.

Små hvalpe og helt små hunde anbefales ikke en Stay sele, derimod er en ”Curli Sele” rigtig god til de små.

“A dog can’t think that much about what he’s doing, he just does what feels right.”

– Barbara Kingsolver
Rul til toppen