Aurora

Min kæreste og jeg havde talt om, at få en nummer 2 hund – inden vi følte de ville være unfair overfor vores “gamle” 5 1/2 år labrador. Min kæreste’s betingelse var, at de skulle være en rescue/ en hund fra internat. Vi kiggede på danske dyreværns hjemmeside, men det var specielle hunde racer som krævede erfaringer med pågældende racer, og det havde vi ikke. Vi blev også enige om, at en hund der måske var nogle år gamle måske kunne være et problem med dominans overfor vores labrador. Vi blev derfor enige om en hvalp. Der var ingen hvalpe hos dansk dyreværn og vi kiggede derfor videre. Jeg kiggede tilfældigvis på gipote.dk og faldt over hvalpen “odette”, min kæreste kiggede på NHDK hjemmeside og faldt over “Aurora” og han mente det var hunden for os. Jeg ville have en hvalp, der forhåbentligt ikke har alt for mange traumer, min kæreste vile bare gerne redde hende.
Vi valgte derfor Aurora. Det er meget hårdt arbejde, men vi ser store fremskridt hver dag. I starten ville hun ikke tisse osv udenfor. Efter et par dage gjorde hun uden problemer. Ca den første uge brugte vi på, at gøre hende bekendt med hus, have og visse lyde. Efter Ca en uge begyndte vi, at gå små ture..de første dage ville hun kun besørge hjemme i haven. Dag 2-3 tissede hun endelig mens vi gik tur…et par dage lavede hun stort for første gang. Det var lidt af en sejr for os, fordi vi følte, at vi gjorde noget rigtigt.
Aurora er meget usikker på fremmede og andre hunde, men hun får næsten dagligt mulighed for, at hilse på nye hunde – så længe de virker rolige og ejerne tillader dette.
Jeg lider selv af angst og depression, men takket været Aurora, bliver mine tanker flyttet. Aurora (og min labrador) fylder meget i min hverdag.

De siger man får ikke den hund man vil have, men istedet den hund man har brug for. I mit tilfælde er det meget sandt.

Rul til toppen