Coral (i Danmark)

Den blide pige søger hendes helt egen kærlige familie. Hun er i Danmark*.

GENERELT

Hun er glad, legesyg, blid, afbalanceret, kælen, kærlig og hengiven af sind. Hun er alderssvarende af adfærd og sind dog mangler hun grundlæggende socialisering hvorfor hun er forsigtig i nye situationer og har brug for ro, positiv træning og socialisering. Hun er rigtig glad for de mennesker hun kender, dog er hun bange for mænd hvilket der også skal arbejdes med. Hun har sund adfærd overfor andre hunde og kan med kat. Hun skal ikke til en familie der bor i lejlighed, da hun har brug for god udendørs plads. Hun er ikke en førstegangsejer hund da hendes raceblanding kræver erfaring, aktivering og træning, men har man erfaringen og viljen får man alt i alt en rigtig dejlig og sød pige.

BAGGRUND

Hun blev afleveret på det offentlige internat i Portugal. Hendes tid før dette kendes ikke, men formentlig en familiehund der har været uønsket drægtig. Hun er nu i dansk plejefamilie.

YDERLIGERE INFO

Estimeret 11 mdr | Forventet 35-38kg | Skulderhøjde 60-66cm | Primære racer vurderes til Rafeiro do Alentejo/Ukendt stor str. race.

* Bemærk: hun kan KUN mødes efter forudgående godkendelse til adoption.

Rul til toppen