Donationer

07. april 2020, NHDK og vores hunde i Portugal ifm. COVID-19.

Regeringen har netop forlænget rejserestriktionerne indtil videre til og med den 10. maj 2020. NHDK vil til enhver tid følge Udenrigsministeriets vejledning iht. udrejse og indrejse til Portugal, da det skal være sikkert for vores frivillige, at rejse frem og tilbage.

Desværre betyder det yderligere ventetid ikke blot for vores kommende adoptanter, men også vores hunde i Portugal. NHDK betaler hver måned for pleje af vores hunde i Portugal, hvilket koster os over 7.000 kr. om måneden i ren plejeudgift. Hertil kommer dyrlæge udgifter, medicin m.v.

Hvis vi ikke betaler vores kenneler, private shelters og Angels dog hotel, kan vores hunde ikke få lov til at blive.

Derfor har vi akut brug for jeres hjælp – alle beløb, små som store er hjertelig velkomne, og vil udelukkende blive brugt til, at vores hunde kan få lov til at blive i kennelerne i Portugal, indtil de kan rejse hjem til Danmark, og deres nye helt egne familier.

Af hjertet tak – kærligst NHDK


Du modtager en bekræftelse på din donation
0,00 kr.

Betalingen foregår via PayPal, som er en sikker betalingsløsning, PayPal tager et gebyr på 3,4% pr. indbetaling. Du betaler ikke det gebyr, det bliver fratrukket det beløb NHDK modtager.
Du kan enten betale med kreditkort, eller via din egen PayPal konto, hvis du har sådan én.
Modtageren af betalingen fremstår som “arildslund.jespersen…”, der er NHDK’s IT ansvarlige. Alle beløb overføres med garanti til NHDK (som er ved at få oprettet sin egen PayPal, det er dog en omstændig proces).
Når du er på PayPal’s side for at betale, og enten fortryder, eller har udført betalingen, så står der “Gå tilbage til arildslund.jespersen…”, klik blot på de links, for at komme tilbage til denne hjemmeside (vi kan desværre ikke ændre på teksten på PayPal – vi beklager virkelig også at PayPal ikke kan forstå, at der ikke skal udfyldes adresse, adressen bliver ikke gemt – vi bruger kun dit navn og din e-mail, for at kunne sende dig bekræftelse på indbetalingen).

Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA. Google’s privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

“If you are lucky… A dog will come into your life, steal your heart, & change everything.”

Unknown
Rul til toppen