Rabat-, samarbejdsaftaler og sponsorer

NHDK har opnået fine rabat- og samarbejdsaftaler med en række virksomheder. Flere vil løbende blive tilføjet.
For at modtage rabatkoden til de forskellige virksomheder, skal der sendes en e-mail til os via vores kontaktformular. Husk at oplyse at du er adoptant eller plejefamilie (kontrol foretages i vores administration, i sjældne tilfælde vil vi bede om at få tilsendt en kopi af kontrakten).


Tractive GPS tracker til hunde

NHDK anbefaler på det absolut kraftigste, at der investeres i en GPS til alle vores adoptions- og plejehunde, dette kan ikke fremhæves nok.

Tractive har én af markedets bedste GPS’er med realtime tracking på smartphones af ens hund. Tractive tilbyder NHDK’s adoptanter og plejefamilier 25% rabat på køb af en tracker (bemærk, rabatten gælder ikke abonnementet).

Smartdog – specialister i hundetilbehør

Smartdog tilbyder NHDK’s adoptanter 10% rabat, på alle ikke allerede nedsatte varer.

Stay selen

NHDK anbefaler alle vores adoptanter og plejefamilier, som modtager en hund fra Portugal, at hunden i den første periode er iført en såkaldt Stay sele fra Trixie. Disse seler kan være vanskelige at fremskaffe, da det er bestillingsvarer. Derfor har NHDK indgået et samarbejde med Smartdog, der med deres uovertrufne kundeservice, sørger for at bestille selerne hjem til NHDK, som derefter tilbyder vores adoptanter og plejefamilier at købe dem til normal indkøbspris.

Vores adoptanter og plejefamilier er naturligvis velkomne til selv at indkøbe en Stay sele, fra en anden forhandler (Smartdog forhandler ikke selen på deres webshop, det er et særskilt samarbejde, som gør, at vi køber selerne igennem dem), vi gør blot opmærksomme på, at leveringstiden kan være ret lang.

To vaskeægte NHDK-piger – den ene tester en Stay sele.

Mangler du udstyr til din bedste ven, kig forbi “verdens bedste” webshop til hunde.

Dyreklinikken på Værnedamsvej

NHDK’s adoptanter og plejefamilier får 20% rabat, på behandlinger hos Dyreklinikken på Værnedamsvej.

Turhundens shop

NHDK kan tilbyde 10% rabat til vores adoptanter og plejefamilier hos Turhundens shop.

HOT Skilte & Reklamer

HOT Skilte & Reklamer har været så søde, at støtte NHDK’s arbejde for hundene, med en hel kasse rigtig fine klistermærker. Mange til jer for den pæne gestus.

”The love of a dog is worth every dog hair, every muddy paw print, every early morning & every dollar spent.”

– Unknown
Rul til toppen